My Title

Review Black Music Special @ The Sand met J. Holiday, Pleasure P en Marques Houston

Voor Quality Time Online, hét online soulmagazine van Nederland, heb ik een recensie geschreven over het event ‘Black Music Special II’ met optredens van J. Holiday, Pleasure P en Marques Houston dat afgelopen vrijdag plaats vond in The Sand in Amsterdam. Lees hieronder mijn recensie van het feest en de optredens van deze Amerikaanse r&b sterren!

Ik was er nog nooit geweest, in the Sand en dat terwijl ik echt om de hoek woon. Ook was het de eerste keer dat ik naar een feest van de CG ging. Hoe het er nog niet eerder van heeft kunnen komen is me een raadsel. Want welke vrouw weerstaat een avondje met Next, Horace Brown én Jagged Edge? Ja, allemaal op één avond! Dus bij deze tweede editie van ‘Black Music Special’, die werd aangekondigd als een echte ladykiller, moest ik er toch écht bij zijn!

J. Holiday @ The Sand november 2010 organised by Concert GroupJ. Holiday zette de toon voor de avond.

Ik arriveerde tegen middernacht. Dat bleek een goede timing want daarna barstte de drukte echt los. Bij binnenkomst was ik blij verrast door de mooie, grote zaal compleet met twee VIP-ruimtes, een rookruimte, een verhoogd gedeelte waar je goed zicht had op het podium, verschillende bars en lekkere exotische hapjes. Dj Biba en MC GreenEyez (The Freshmen) en een aantal andere Dj’s amuseerden het publiek met lekkere dansbare old skool en new skool r&b en hiphop tracks.

J. Holiday on stage at The Sand november 2010 organised by Concert GroupJ. Holiday weet de juiste toon te raken.

Rond half 2 kwam de eerste Amerikaanse r&b artiest het podium op. Ook meteen de beste naar mijn mening: J. Holiday. Hij was alles wat je van hem verwacht en meer. Met zijn entree zette hij de toon voor de avond. ‘Bed’ werd uitzinnig meegezongen door het publiek en met ‘Suffocate’ wist hij een gevoelige snaar te raken.

Pleasure P zingt voor een van de dames die hij op het podium uitnodigde.

Pleasure P was de tweede artiest die optrad en maakte er een waar feestje van. Hij verwendde ons zelfs nog even met de hit ‘Grind on Me’ van de groep Pretty Ricky waar hij ooit deel van uitmaakte. ‘Your body’ en ‘Under’ waren duidelijk favorieten bij het publiek. Als kers op de taart nodigde Pleasure P meerdere dames uit om op het podium te komen. Hij zong voor ze en danste behoorlijk intiem met ze. Dat moet voor velen een droom geweest zijn die uitkwam.

Pleasure P at The Sand november 2010 organised by Concert GroupPleasure P weet hoe hij moet entertainen.

Marques Houston moest vast gedacht hebben dat hij dat moest overtreffen. Dus in plaats van een handjevol dames op het podium uit te nodigen werden dat er tientallen. Het podium was aan het einde van de optreden helemaal gevuld met dames. Hij zong niet altijd even zuiver. Dat was vooral goed te horen toen hij ‘Circle’ zong maar het mocht de pret niet drukken. Hij paradeerde over het podium als een echte ster en danste uitbundig met ‘zijn dames’ op ‘Dance like a Stripper’.

Marques Houston at The Sand november 2010 organised by Concert GroupMarques Houston krijgt het publiek mee.

Al met al vond ik het een zeer geslaagde avond: goed georganiseerd, fijne sfeer, lekkere muziek en drie Amerikaanse r&b artiesten op het podium die er duidelijk zin in hadden en er een feest van maakte. Marques Houston twitterde nog: “Had a great time in Amsterdam last night with all my peeps and the sands. Can’t wait to do it again.” Pleasure P heeft zich ook echt weten te vermaken in Amsterdam. Check deze twee opvallende en grappige tweets van hem: “Girls in the window in the red light district” http://yfrog.com/g95mqj en “A statue of liberty condom lmao” http://yfrog.com/n9hngzj

Marques Houston at The Sand november 2010 organised by Concert GroupMarques Houston en al ‘zijn dames’ op het podium.

CG hebben eerder feesten en concerten georganiseerd met internationale artiesten als: N*E*R*D, Avant, B2K, Blackstreet, Bobby Valentino, Brian McKnight, DMX, Joe, Maxwell, Missy Elliott, Montell Jordan, Omarion, Sean Paul, Trey Songz en vele anderen!

Het kaartje voor Black Music Special II kostte in de vroege voorverkoop slechts € 19,50. Voor de prijs kun je het dus echt niet laten om te gaan!

The Freshmen heeft een video gemaakt van de avond. Die kun je bekijken op Quality Time Online onderaan het artikel. Klik hier om de video te zien.


[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By |2016-11-01T08:44:31+00:00November 17, 2010|PR Tips & Tricks|