Regelmatig word ik gevraagd voor masterclasses, lezingen en workshops over PR en free publicity in de media, ofwel gratis publiciteit in de krant, magazines, radio en tv.

 

Mijn lezingen worden altijd zeer goed ontvangen door het publiek, of dit nu gaat om kleine groep met 20 toeschouwers of een grote groep van +1000 ondernemers.

Jaarlijks spreek ik tijdens de Dag van de ZZP’er met zo’n 10.000 bezoekers. Ik word steeds teruggevraagd omdat ik het publiek mij jaar na jaar uitroept tot één van de beste sprekers, onder zo’n 50 andere sprekers. In 2015 behaalde ik de top 3 van de beste consultants van Nederland.

Hieronder vind je twee ready to go lezingen (andere lezingen op aanvraag):

Lezing 1: Zo krijg je gratis publiciteit voor je business

• Leer hoe je gemakkelijk met je kop in de krant komt; jij ook!

• Op welke informatie journalisten altijd zitten te wachten

• Waarom free publicity veel meer effect heeft dan adverteren

• Hoe je door free publicity je naamsbekendheid vergroot, meer klanten aantrekt en meer omzet genereert


Lezing 2:
Een webinar als klantenmagneet

• Hoe zet je het perfecte webinar op?

• Hoe verkoop je jouw verhaal?

• Wat maakt een webinar interessant?

• Hoe maak je van een webinar een klantenmagneet?

 

PR-expert en businesscoach Stephanie Aukes als spreker

Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR- en business strateeg en helpt ondernemers al meer dan 15 jaar met PR en free publicity.  Dankzij haar Supastar-formule verschijnen haar klanten regelmatig in de media: interviews op radio, televisie, print en online. Dit helpt haar klanten aan instant expertstatus, autoriteit en meer sales.

Stephanie’s klanten (als ook zijzelf) verschenen in media als: Telegraaf, Pauw & Witteman, Financieel Dagblad, Linda, Metro, Flair, BNR radio, AT5, SBS6, RTL4, VROUW Magazine, Trouw, Libelle, Viva, Sprout, DWDD, Radio 2 en Management Team en grote online platformen als Vrouw.nl, Nu.nl, Sante.nl en Chicklit.nl.

Stephanie heeft onder meer gewerkt met MKB’ers, start-ups, bestselling boekauteurs, sprekers, business coaches, trainers, radio- en televisiepresentatoren en goede doelen. Daarnaast is Stephanie een online marketing enthousiast en expert geworden op het gebied van onder meer verkoopwebinars. 80% van haar klanten krijgt ze namelijk via haar webinars, ofwel online gratis trainingen, of andere slimme marketingstrategieën.

 

Testimonials

Stephanie helpt je een BN-er te worden!

Jolanda van Henningen, vrouw-en-haar-netwerk.nl

Bedankt voor je inspiratie. Ik maak schilderijen en schrijf nu een boek over schilderen. Hoe je zelf beter kunt leren schilderen. Jouw tips komen zeker van pas als het boek straks af is!

Kunstenares Roos van der Meijden, roosvandermeijden.nl

Stephanie Aukes is een enthousiaste deskundige mediaexpert die je heel veel kan leren.

Francine ten Hoedt, trickline.nl

Wat een leuk mens en wat een stap aan inside information en tips. Ik kan niet wachten om alles in actie te gaan brengen, want dat werpt geheid zijn vruchten af.

Thamara Zijlstra, blueberrydynamic.nl 

Stephanie leert je in de schoenen van een journalist te stappen. Het is een eye-opener dat ik hem juist kan helpen met mijn nieuws in plaats van andersom.

Titia de Vries, claritycoaching.nl


Specifieke wensen?

Ik spreek voor zowel kleine als grote groepen. Heb je specifieke wensen? Laat het me weten. Ik sta ook open om als gastspreker op te treden tijdens een event, netwerkbijeenkomst of bijvoorbeeld een online training, webinar of podcast.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.