My Title

Stephanie Aukes | Supastar-pr afgelopen weekend in de Telegraaf!

Dit weekend stond ik in de Telegraaf! Het stukje gaat over mijn bedrijf Supastar-pr en moderne communicatie. Met dank aan Roberto Lobosco die het artikel geschreven heeft. Normaal gesproken regel ik voor mijn klanten media-aandacht / free publicity. Erg leuk om zelf eens in de krant te staan!Stephanie Aukes | Supastar-pr in de Telegraaf

By | 2018-01-02T21:52:28+00:00 October 24, 2011|PR Tips & Tricks|

GRATIS WORKSHEET DOWNLOAD: 
Maak een 
succesvolle
PR-strategie
in 5 simpele
stappen.


close-link
Ontvang mijn gratis worksheet: Maak een succesvolle PR-strategie in 5 simpele stappen.

GRATIS WORKSHEET DOWNLOAD: 
Maak een 
succesvolle
PR-strategie
in 5 simpele
stappen.


close-link
Ontvang mijn gratis worksheet: Maak een succesvolle PR-strategie in 5 simpele stappen.