webinar free publicity, free publicity, publiciteit, webinar training publiciteit, stephanie aukes interview

A.s. woensdag 29 juni 2016 om 10.00 uur interviewt ondernemerscoach Anke Verbruggen mij over free publicity. Ik ga interessante tips delen met ondernemers die zich aanmelden omdat ze graag (meer) gratis publiciteit willen voor hun business.

Ja, ik meld me aan!

Anke omschrijft het webinar als volgt:

Gratis webinar: Hoe je free publicity krijgt voor jouw bedrijf met Stephanie Aukes
Ik heb goed nieuws! Je hoeft geen geboren sales tijger, commerciële rakker of een strategisch wonder te zijn om een succesvol ondernemer te zijn.

Ik geloof er namelijk in dat ondernemen iets is dat je kunt leren.

En één van de dingen waarvan ik hoop dat je ermee gaat experimenteren is zichtbaarheid. Want zonder zichtbaarheid kun je nog zo’n fantastisch product hebben, als niemand het ziet, is er ook niemand die het koopt.

En om jou een eindje op weg te helpen, heb ik Stephanie Aukesuitgenodigd voor een interview. Stephanie helpt ondernemers free publicity in de media te krijgen. Ik ben super excited dat ze mee wil werken! Ze kan er zelf trouwens ook wat van: ze stond eerder in de Linda, was te gast bij BNR nieuwsradio en stond in kranten als de Telegraaf, NRC, AD en GA ZO MAAR DOOR!

In het interview ga ik haar het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen over onder andere:

Waarom het zo belangrijk is om zichtbaar te zijn;
✔ Welke fout de meeste ondernemers maken als ze de media benaderen (en die jij dus niet meer gaat maken); 
 Hoe je nieuwswaarde creëert voor jouw business en expertise.

Dus schrijf je snel in en laat je door Stephanie inspireren tot heel veel zichtbaarheid!