The Next Supastar free publicity 5-maanden programma voor maximale free publicity in de media

Voor deskundigen, auteurs, trainers, coaches, sprekers en adviseurs die bekend willen worden als dé autoriteit op hun vakgebied

The Next Supastar 5-maanden programma is bedoeld voor zeer ambitieuze deskundigen, waaronder adviseurs, sprekers, auteurs, trainers en coaches. Tijdens het 5-maanden leer je hoe je jezelf profileert als Supastar en hoe je via de media zichtbaar wordt als autoriteit en dé go-to-expert. Niet alleen voor de media maar ook voor klanten. In 5 maanden leer ik je alle publiciteitsgeheimen (die bewezen zijn en voor mij en mijn klanten hebben gewerkt) zodat je keer op keer free publicity kunt genereren en je je business naar the next level tilt. 

Tijdens het programma krijg je intensieve coaching en ondersteuning van mij om je doel te bereiken: maximale gratis media-aandacht in kranten als het Financieele Dagblad, De Telegraaf, programma’s als Editie NL, RTL Nieuws en bladen als Management Team, LINDA, regionale kranten, BNR newsradio en meer.

Wat krijg je als je mee doet met het 5-maanden programma?
We beginnen met de 1-op-1 VIP-dag ‘In 1 dag PR expert’ waarbij je in 1 dag de basis leert hoe je met jouw bedrijf en product succesvol in de media kunt komen. Op deze dag krijg je alle individuele aandacht om te leren hoe je voor jezelf en je bedrijf free publicity kunt genereren zodat je landelijke bekendheid krijgt, gemakkelijker klanten aantrekt, nieuwe business opportunity’s creëert en meer omzet realiseert.

free publicity, media-aandacht , in de media, in de pers, persbericht, supastar-pr
Een klant van Supastar-pr bij Editie NL.

Tijdens deze 1-op-1 VIP-dag komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe je jouw bedrijf, product of idee ‘verkoopt’ aan de media

 • Je leert hoe je jouw bedrijf, specialisme of idee op een boeiende
  manier binnen 10 seconden omschrijft zodat de media direct meer van
  je wil weten.
 • Je leert dé manier hoe je de media pitcht met jouw nieuws, verhaal of
  idee zodat je de free publicity krijgt die je wilt.
 • Je leert via welke media je jouw ultieme klant/doelgroep optimaal
  bereikt. Via welke kranten, bladen, radioprogramma’s,
  televisieprogramma’s en online magazines en hoe je aan hun
  contactgegevens komt.

Jouw media succesformule

 • Je leert op welke onderwerpen journalisten altijd zitten te wachten en
  hoe je daar slim op kunt inspelen
 • Je gaat naar huis met twee onderscheidende onderwerpen om free
  publicity voor jouw business te kunnen genereren en een kant-en-klare
  mail voor de media om hen te kunnen overtuigen aandacht aan jou en
  je bedrijf te besteden


Een klant van Supastar-pr als deskundige bij Tijd voor Max.

Wat levert het je op?
Na deze dag weet je hoe je waardevolle media-aandacht voor jezelf en je bedrijf kunt genereren. Je weet welke radio- en televisieprogramma’s, (online) magazines en kranten jouw ultieme klant/doelgroep bereiken en welke media aandacht besteedt aan jouw vakgebied, producten of diensten. Je gaat naar huis met een media-aanvalsplan en twee onderscheidende onderwerpen waarmee je de media kunt overtuigen aandacht aan jou en je bedrijf te besteden. De free publicity die je genereert draagt bij aan een grotere landelijke naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet.

Na de 1-op-1 VIP-dag krijg je maandelijkse coachingssessies en nog 1 VIP-dag in een kleine groep om nóg meer te leren over succesvol in de media komen; hoe schrijf je bijvoorbeeld een goed persbericht of opiniestuk? In 5 maanden leer je:

 • Denken als een journalist zodat je maximale publiciteit kunt genereren

free publicity, gratis publiciteit, media-aandacht, pr bureau amsterdam

 • Hoe je in contact komt met belangrijke journalisten en hoe je een langdurig vruchtbare relatie kunt opbouwen
 • Hoe je inspeelt op een actualiteit en de aandacht van de media op jou kunt vestigen
 • Hoe je een goed opiniestuk of persbericht schrijft
 • Hoe je een goede biografie voor de pers opstelt (te gebruiken op bijvoorbeeld Linkedin en je website)
 • Hoe je een online perskit maakt waarmee je je expertstatus bevestigt en de media jou gaat zien als dé expert op je vakgebied
 • Hoe je jezelf online nóg meer kunt profileren als deskundige
 • Mijn succesvolle PR-expert formule die je een leven lang free publicity kan opleveren
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat de media jou gaan bellen om mee te werken aan hun publicaties en programma’s
 • Je krijgt een media-training: hoe je een interview voorbereidt incl. rollenspel zodat je overkomt als de Supastar die je bent
 • We maken een media jaarplan zodat je een jaar lang genoeg input hebt om free publicity te genereren
 • Last but not least: je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding en support van mij zodat jij waardevolle free publicity kunt realiseren.

free publicity, media-aandacht, pr cursus, pr training, mediatraining
Een klant van Supastar-pr aan tafel bij Pauw & Witteman.

Wat houdt het programma concreet in?

 • 2 VIP-dagen op locatie compleet verzorgd met een heerlijke lunch, hapjes en drankjes
 • 5x (dus iedere maand) een geplande telefonische coachingssessie
 • Ruimte voor ad hoc coachingsessies (bijvoorbeeld om een oefeninterview te doen wanneer er een media-interview gepland staat met een journalist)
 • Maandelijkse voortgangsrapportages (zodat ik kan bijspringen wanneer nodig)
 • Werkboeken, handige checklists & hand-outs
 • Bonus: Stel 24/7 je vragen en sparren met andere Supastars in een exclusieve besloten FB-groep

Klanten over dit free publicity programma:

“Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van diverse PR-bureaus wat mij als kleine ondernemer veel geld heeft gekost en helaas vaak niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Daarom wilde ik graag mijn eigen PR gaan doen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik mijn zelfbedachte producten ook het beste zelf kan promoten. Alleen kende ik de kneepjes van het vak nog niet.

Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze helpt mee met het schrijven van de berichten aan journalisten en leert je hoe je dit zelf zonder haar hulp ook kunt blijven doen, voor in mijn geval nieuwe producten in mijn webshop met gezondheidsproducten voor kinderen. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad.

Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon het Supastar-pr free publicity 5-maanden programma bij haar gaan doen!”

Kinderaromatherapeut Marcia Korenhof, Aromakids.nl

Ik heb het 5-maanden programma gevolgd en kreeg van Stephanie alle tips & tricks aangereikt om succesvol media-aandacht voor mijn bedrijf te genereren. Met mijn eerste actie richting de media, ik benaderde een journalist van een landelijke krant, was het al raak. Nu, bijna een half jaar na mijn publicatie in de Telegraaf, krijg ik nóg reacties erop. Dankjewel Stephanie voor het wijzen van de weg en het vertalen van mijn passie in een voor de media begrijpelijke taal!

Sybren Tuinstra, managing partner thecoachingsquare.nl

Door het Supastar free publicity 5-maanden programma van Stephanie Aukes heb ik de taal van de media leren spreken. Daardoor weet ik nu wat voor de media interessant is en wat niet, wanneer en hoe ik de media het beste kan benaderen, hoe ik om ga met interviews, hoe journalisten en redactie mij kunnen vinden en hoe ik een relatie met hen opbouw. Concreet heeft mij dit diverse artikelen in regionale en landelijke dagbladen opgeleverd, ben ik als coach voor werkende moeders in diverse bladen te zien geweest. Ook blog ik nu voor een landelijk magazine voor moeders. Daarnaast weten journalisten mij nu ook te vinden voor commentaar op actualiteiten. Zie hier een overzicht van de free publicity: http://www.momsandmore.nl/over/in-de-media.

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken in plaats van dat een PR-bureau het voor je doet. Hierdoor kan ik nu na het volgen van je programma de ingeslagen weg ook zelf belopen.

Ik raad ambitieuze ondernemers aan dit programma van Stephanie te doen! Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten!

Nikolien Martina-Doorenbos, Momsandmore.nl

Meer weten?
Wil je weten of dit 5-maanden programma bij jouw vakgebied en ambitie past? 

Boek een gratis groeisessie met mij!

 

P.s. Ik laat niet iedereen toe tot dit programma. Alleen als ik denk dat dit programma je veel kan opleveren en wij een match zijn om 5 maanden samen te werken, neem ik je aan als klant. Tijdens de gratis kennismaking zal ik je advies geven over welke stap ik denk dat je het beste kunt zetten om een sprong te maken in de groei van je business.