The Next Supastar free publicity 12 maanden PR- en business coaching om een bekendheid te worden met klanten die voor je in de rij staan

Voor deskundigen, auteurs, trainers, coaches, sprekers en adviseurs die bekend willen worden en meer klanten en winst willen maken

The Next Supastar 12-maanden PR- en businesscoaching programma is bedoeld voor ambitieuze deskundigen, waaronder adviseurs, sprekers, auteurs, trainers en coaches. Tijdens dit jaar leer je hoe je jezelf profileert als Supastar en hoe je via de media zichtbaar wordt als autoriteit en dé go-to-expert. Niet alleen voor de media maar ook voor het werven van nieuwe klanten. Ik deel al mijn PR- en publiciteitsgeheimen (die bewezen zijn en voor mij en mijn klanten hebben gewerkt) zodat je publiciteit kunt genereren en je je business naar the next level tilt. 

Is jouw grootste probleem dat nog te weinig mensen weten van jouw bestaan?

Dat jouw business nog onbekend is bij het grote publiek?

Dat je nog niet het aantal klanten hebt of de inkomsten waar je van droomt?

Goed nieuws. Ik kan je helpen!

Als jouw persoonlijke PR- en business coach help en ondersteun ik je om jouw droomdoelen te bereiken, alsof ik jouw businesspartner ben. I really are about your success. Ik ben er om je te begeleiden bij iedere stap van je bedrijf.

The only way is up….MAAR

…om meer te verkopen en succesvol te worden, heb je bekendheid nodig. Hoe meer mensen jou en je business kennen, hoe meer business je gaat genereren. Zo simpel is het.

Ik help je aan die bekendheid met slimme PR-strategieën om bijvoorbeeld waardevolle redactionele aandacht te krijgen in kranten zoals het Financieele Dagblad, De Telegraaf, programma’s als Editie NL, RTL Nieuws en bladen als Management Team, LINDA, regionale kranten, BNR newsradio en meer.

Bedenk eens wat dat doet voor je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en je aantrekkingskracht op nieuwe klanten?

Precies!

Let’s do this together.

Ben je klaar met dat gestruggle in je eentje?

Neem contact met mij mij op voor een belafspraak om te kijken of wij een match zijn om samen aan het succes van jouw business te werken. Ik help je graag!

 

Neem contact op

 

Hoe werkt het precies?
We beginnen met de 1-op-1 VIP-dag
waarbij we jouw positionering in de markt en in de media helder krijgen. We bespreken jouw verdienmodel en slimme strategieën om snel meer cash te genereren. We bepalen gespreksonderwerpen waar jij mee in de media kunt komen en maken kant-en-klare pitches voor je (eerste) media actie. Op deze dag krijg je alle individuele aandacht om te leren hoe je voor jezelf en je bedrijf free publicity kunt genereren zodat je bekendheid krijgt, gemakkelijker klanten aantrekt, nieuwe business opportunity’s creëert en meer omzet realiseert.

Meer dan PR-coaching alleen
Mijn coaching is toegespitst op PR en publiciteit omdat dit dé manier is om jezelf en jouw business als merk op te bouwen. Omdat PR en marketing onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, geef ik je daarnaast advies over aansluitende marketingvraagstukken die jouw PR en publiciteitsstrategie ondersteunen. Vanuit PR-oogpunt help jouw de activiteiten die jouw het meeste gaan opleveren: meer klanten, omzet en vrijheid om het leven te leiden waar jij naar verlangt.

free publicity, media-aandacht , in de media, in de pers, persbericht, supastar-pr
Een klant van Supastar-pr bij Editie NL.


Dit kun je verwachten van 12 maanden PR- en business coaching. Je leert:

 • Slimme PR- en marketingstrategieën om meer klanten, inkomsten en vrijheid te creëren in je business, toegespitst op wat jouw business nodig heeft (denk aan: gratis publiciteit, sales funnel, webinar, copywriting etc.)
 • Denken als een journalist zodat je maximale publiciteit kunt genereren

free publicity, gratis publiciteit, media-aandacht, pr bureau amsterdam

 • Hoe je in contact komt met belangrijke journalisten en hoe je een langdurig vruchtbare relatie kunt opbouwen
 • Hoe je inspeelt op een actualiteit en de aandacht van de media op jou kunt vestigen
 • Hoe je een goed opiniestuk en een persbericht schrijft
 • Hoe je een goede biografie voor de pers opstelt (te gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn en je website)
 • Hoe je een media-boodschappen creëert die impact hebben en tot veel publiciteit leiden
 • Hoe je een online perskit maakt waarmee je je expertstatus bevestigt en de media jou gaat zien als dé expert op je vakgebied
 • Hoe je jezelf online nóg meer kunt profileren als deskundige
 • Mijn succesvolle PR-expert formule die je een leven lang free publicity kan opleveren
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat de media jou gaan bellen om mee te werken aan hun publicaties en programma’s
 • Je krijgt een 1-op-1 live media-training: hoe je een interview voorbereidt incl. rollenspel zodat je overkomt als de Supastar die je bent
 • Ook krijg je toegang tot mijn online programma ‘Succesvol media-interviews geven’ zodat je altijd goed voorbereid bent op media-interviews en je er het maximale uit kunt halen
 • Als extra ondersteuning gedurende het jaar, krijg je ook toegang tot mijn bestseller online programma ‘Kraak de mediacode’ waarin je alles leert over hoe de media werken en hoe je free publicity krijgt
 • We maken een media jaarplan zodat je een jaar lang genoeg input hebt om free publicity te genereren
 • Indien je dit wenst, gaan we internationaal PR en publiciteit genereren
 • Last but not least: ik pas de samenstellen in mijn coaching gedurende het jaar aan op wat jij specifiek nodig hebt om snel naar de volgende level te groeien. Dit doen we uiteraard in samenspraak. Je vragen over marketing, een team bouwen, netwerken, systemen, webinars, sales funnels etc. zijn ook van harte welkom tijdens de coachingsessies
 • Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding en support van mij, alsof ik jouw businesspartner ben, ik ben committed en betrokken bij jouw business en media succes

free publicity, media-aandacht, pr cursus, pr training, mediatraining
Een klant van Supastar-pr aan tafel bij Pauw & Witteman.

Wat houdt het programma concreet in?

 • 3 live dagen op een mooie locatie compleet verzorgd met een heerlijke lunch, hapjes en drankjes (de eerste live dag is altijd 1-op-1, de andere twee in een kleine groep)
 • Iedere maand (12x) of twee wekelijks (24x) een geplande 1-op-1 telefonische coachingssessie van 60 minuten
 • Ruimte voor ad hoc coachingsessies  (op basis van beschikbaarheid) om bijvoorbeeld een oefeninterview te doen wanneer er een media-interview gepland staat met een journalist
 • Stel mij korte vragen per mail
 • Maandelijkse voortgangsrapportages zodat ik kan bijspringen wanneer nodig
 • E-mail support en feedback op jouw PR-materialen
 • Werkboeken, tools, handige checklists & hand-outs
 • Toegang tot online programma’s ‘Kraak de mediacode’ t.w.v. € 1997
 • Toegang tot online programma ‘Succesvol media-interviews geven’ t.w.v. € 497
 • Bonus: Stel 24/7 je vragen en spar met andere Supastars in een exclusieve besloten FB-groep

Wat levert het je op?
Een grote naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet. Je hebt expertstatus verworven en wordt gezien als een autoriteit op je vakgebied. De media weet jou inmiddels te vinden en je bent (of hard op weg) om een veelgevraagde expert te worden die telkens uitgenodigd wordt voor interviews. Na afronding van het programma, weet je precies hoe je die waardevolle media-aandacht voor jezelf en je bedrijf kunt (blijven) genereren, een leven lang én voor al je ondernemersavonturen. Je hebt nieuwe PR- en marketingstrategieën geleerd en toegepast die je helpen om nog meer klanten te genereren en meer winst te krijgen.


Een klant van Supastar-pr als deskundige bij Tijd voor Max.

Klanten over dit PR-programma:

“Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van diverse PR-bureaus wat mij als kleine ondernemer veel geld heeft gekost en helaas vaak niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Daarom wilde ik graag mijn eigen PR gaan doen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik mijn zelfbedachte producten ook het beste zelf kan promoten. Alleen kende ik de kneepjes van het vak nog niet.

Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze helpt mee met het schrijven van de berichten aan journalisten en leert je hoe je dit zelf zonder haar hulp ook kunt blijven doen, voor in mijn geval nieuwe producten in mijn webshop met gezondheidsproducten voor kinderen. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad.

Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon het free publicity programma bij haar gaan doen!”

Kinderaromatherapeut Marcia Korenhof, Aromakids.nl

Ik heb het 5-maanden programma gevolgd en kreeg van Stephanie alle tips & tricks aangereikt om succesvol media-aandacht voor mijn bedrijf te genereren. Met mijn eerste actie richting de media, ik benaderde een journalist van een landelijke krant, was het al raak. Nu, bijna een half jaar na mijn publicatie in de Telegraaf, krijg ik nóg reacties erop. Dankjewel Stephanie voor het wijzen van de weg en het vertalen van mijn passie in een voor de media begrijpelijke taal!

Sybren Tuinstra, managing partner thecoachingsquare.nl

Door het free publicity programma van Stephanie Aukes heb ik de taal van de media leren spreken. Daardoor weet ik nu wat voor de media interessant is en wat niet, wanneer en hoe ik de media het beste kan benaderen, hoe ik om ga met interviews, hoe journalisten en redactie mij kunnen vinden en hoe ik een relatie met hen opbouw. Concreet heeft mij dit diverse artikelen in regionale en landelijke dagbladen opgeleverd, ben ik als coach voor werkende moeders in diverse bladen te zien geweest. Ook blog ik nu voor een landelijk magazine voor moeders. Daarnaast weten journalisten mij nu ook te vinden voor commentaar op actualiteiten. Zie hier een overzicht van de free publicity: http://www.momsandmore.nl/over/in-de-media.

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken in plaats van dat een PR-bureau het voor je doet. Hierdoor kan ik nu na het volgen van je programma de ingeslagen weg ook zelf belopen.

Ik raad ambitieuze ondernemers aan dit programma van Stephanie te doen! Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten!

Nikolien Martina-Doorenbos, Momsandmore.nl

Meer weten?
Wil je weten of deze exclusieve PR- en businesscoaching bij jouw vakgebied en ambitie past? 

 

P.s. Ik laat niet iedereen toe tot dit programma. Alleen als ik denk dat dit programma je veel kan opleveren en wij een match zijn om 12 maanden samen te werken, neem ik je aan als klant. Tijdens een telefonische kennismaking zal ik je advies geven over welke stap ik denk dat je het beste kunt zetten om een sprong te maken in de groei van je business. Wil je dit programma doen samen met een business partner of assistent. Dat is ook mogelijk. Vraag naar de speciale regeling hiervoor.