Vorig weekend was het een feestje! Op zaterdagavond was de verkiezing van The Other Businessman en The Other Manager. De prijzen voor de beste multiculturele ondernemer en manager van Nederland werden uitgereikt in het chique Huis ter Duin in Noordwijk.

Fotograaf Emile van Aelst van het Leidsche Dagblad en Leidse Glibber was erbij! Leuk dat je er weer was Emile. Ook het Algemeen Dagblad, FunX en Werken FM besteedde aandacht aan de verkiezing.

media-aandacht, free publicity, pr bureau, pr advies, pr consult, pr bureau amsterdam, pr agency amsterdam, publiciteit, hoe krijg je free publicity

Bron: Leidsch Dagblad, 24 november 2015.

LeidseGlibber.nl
Zie de prachtige foto- en videocompliatie van Emile van Aelst hieronder. En lees ook het uitgebreide verslag op zijn website.

Bron: LeidseGlibber.nl

media-aandacht, free publicity, pr bureau, pr advies, pr consult, pr bureau amsterdam, pr agency amsterdam, publiciteit, hoe krijg je free publicity, persbericht schrijven, persbericht versturen

Bron: AD, 24 november 2015.

FunX
Winnaar van The Other Businessman, Rodney Leysner, wordt geinterviewd in het radioprogramma #WorX van FunX. Terugluisteren kan via http://www.funx.nl/radio/gemist/367497-worx.

Bron: Funx, 22 november 2015.

Werken FM
Initiatiefnemer van The Other Businessman, Melvin Tjoe Nij, is een uur lang in de uitzending bij Werken FM en vertelt over zijn businessclub The Other Network, zijn missie voor multicultureel zakelijk Nederland en de verkiezing voor beste multiculturele ondernemer en manager. Luister de radioshow terug.

Bron: Werken FM, 17 november 2015.