free publicity, beste pr bureau, beste pr deskundige, best pr agency, pr firm, pr firm amsterdam, best pr firm holland, best pr firm amsterdam, persbericht schrijven, pr campagne, pr stategie bepalen, free publicity advies, hoe krijg je free publicityMeer diversiteit en culturele verrijking in (top) van Nederlandse bedrijfsleven

Amstelveen, 14 juli 2015 – The Other Network, een multiculturele business club voor ondernemers en beslissers in het bedrijfsleven, gaat dit jaar voor de 10e keer op zoek naar de beste mannelijke multiculturele manager en ondernemer van Nederland. De award is een initiatief van Melvin Tjoe Nij, oprichter van The Other Network. Het doel van de verkiezing is om succesvolle, onderscheidende ondernemers en managers van verschillende culturele achtergronden in de top van het bedrijfsleven beter zichtbaar te maken. Het Nederlandse publiek kan mannelijke ondernemers en managers met een multiculturele achtergrond tot en met 15 september 2015 nomineren via het nominatieformulier op www.theotherbusinessman.nl. De award wordt uitgereikt op 21 november 2015 tijdens het gala van The Other Businessman in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Multiculturele professionals zichtbaar maken
“In Nederland zijn er veel gekleurde professionals die hoge functies bekleden in het bedrijfsleven en de politiek maar ze zijn veelal niet zichtbaar en schaars vertegenwoordigd in de traditionele corporale netwerken. Culturele diversiteit in een onderneming zorgt voor meer creativiteit, dynamiek en energie en uiteindelijk betere resultaten. Met The Other Network en The Other Businessman verkiezing willen wij multiculturele ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven een podium geven en de kans bieden om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren,” aldus Melvin Tjoe Nij.

Criteria en bekendmaking finalisten
The Other Businessman verkiezing vindt jaarlijks plaats en bestaat uit twee categorieën: de categorie ‘beste multiculturele ondernemer’ en ‘beste multiculturele manager’. De ideale kandidaat is succesvol in zijn vak, onderscheidend, ambitieus, charismatisch en welbespraakt. Een onafhankelijke jury, die voorgezeten wordt door Kenaad B.Tewarie, consultant bij Dasym Investment Strategies, kiest de winnaar van beide categorieën. Andere juryleden zijn onder meer Ron Steenkuijl, voorzitter van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) en Rajish Sagoenie, voormalig voorzitter van het Koninklijk Actuarieel Genootschap en partner bij Milliman. Voor iedere categorie worden drie finalisten geselecteerd die op vrijdag 9 oktober 2015 vanaf 19.00 uur tijdens een feestelijke netwerkborrel bekend gemaakt worden bij Infiniti in Amsterdam Zuidoost.

Over The Other Network
The Other Network is een business club voor succesvolle, cultureel diverse professionals die geloven in de kracht van diversiteit, opgericht in 2005 door Melvin Tjoe Nij. De bijeenkomsten van The Other Network worden gekenmerkt door Caraïbische hartelijkheid en Nederlandse efficiëntie. De leden zijn wereldburgers die samen willen werken, van elkaar willen leren en zelf als rolmodel jong talent op weg willen helpen. De club organiseert netwerkbijeenkomsten, zoals Meeting of Minds in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en de prestigieuze verkiezing van The Other Businessman. Melvin Tjoe Nij is tevens oprichter van Young Global People, een online job community die de instroom van hoogopgeleide multiculturele starters en young professionals bevordert op de arbeidsmarkt om de culturele diversiteit te vergroten in de top van het bedrijfsleven. www.theothernetwork.nl | www.ygp.nl