VERGROOT JOUW INVLOED, IMPACT EN SUCCES ALS THOUGHT LEADER IN JOUW MARKT

Je bedrijf loopt goed. Je wordt gezien als expert en je klanten zijn je beste ambassadeurs.

Je wilt persoonlijk en zakelijk groeien naar het allerhoogst haalbare; van expert naar thought leader.

Als je al aan jouw thought leadership werkt, wil je relevant zijn en blijven.

Je verlangt naar meer invloed, impact en een nog groter publiek bereiken.

Je wilt voorop (blijven) lopen in jouw markt.

Het is jouw missie om met jouw bedrijf het verschil te maken in de wereld.

Je voelt dat je de potentie heb om op een nog veel grotere schaal van invloed te zijn.

BEN JE KLAAR VOOR DE ULTIEME STAP
IN JOUW ONDERNEMERSCHAP?

 • Je gedachtengoed verstrekkend verspreiden 

 • Jouw naam voor eens en altijd vestigen

 • Bouwen aan expertstatus en autoriteit in nieuwe markten

 • Invloed uitoefenen via (inter)nationale media

 • Spreken op wereldpodia

Ik begeleid je graag in deze enerverende fase van je ondernemerschap in de Thought Leader Mastermind.

Ja, ik heb interesse in dit programma

Als ik één ding geleerd heb, is dat alles mogelijk is, als je het maar graag genoeg wilt.

Mensen omschrijven mij als vasthoudend en vastberaden (naast een gevoelsmens met een groot hart voor dieren).

Als ik iets wil dan ga ik er 100% voor en dan bereik ik het.

Daardoor is het mij gelukt om te werken met mijn grootste helden, bekende (Amerikaanse) artiesten, #1 songwriters en radio- en televisie personalities.

Mijn PR en (media)relaties reiken wereldwijd. Ik heb een tijd in Amerika gewoond en in Brazilië gestudeerd.

Mijn klanten verschijnen bij belangrijke media in onder meer Amerika, Engeland, Duitsland, België en natuurlijk Nederland. Denk aan programma’s als Pauw, RTL Nieuws, NOS, BNR en geschreven media als FD, NRC, Telegraaf en Volkskrant.

In 2015 behaalde ik de top 3 van beste adviseurs van Nederland tijdens de Freelancer of the Year Awards.

Eerder werkte ik als woordvoerder voor Buma/Stemra waar ik journalisten vrijwel dagelijks te woord stond.

Ik ben honderden keren geïnterviewd en mijn naam en uitspraken haalden veelvuldig de krant.

Als ghost writer schreef ik talloze speeches voor directie en management en ik bereidde hen voor op media-optredens.

Als oud-hoofdredacteur weet ik wat goede content is en wat het publiek in beweging krijgt.

Ik was regelmatig in Den Haag te vinden op uitnodiging van de politiek wanneer het onderwerp muziek en auteursrecht besproken werd.

Mijn eigen kennis over PR, marketing en business strategieën blijf ik continu bijspijkeren.

Ik word intensief gecoacht door succesvolle (voormalig) CEO’s en thought leaders uit het Amerikaanse bedrijfsleven en reis een paar keer per jaar naar Amerika om live van mijn mentoren te leren.

Thought leadership is wanneer andere leiders jouw gedachtengoed delen.

Voor mijn bedrijf Supastar-pr sta ik ook regelmatig in de media. Zo stond ik eerder in bladen als LINDATelegraaf, VIVAParool, AD en werd ik geïnterviewd door Business Nieuws Radio (BNR).

Supersterren hebben mij altijd gefascineerd omdat zij anders zijn en echt iets teweeg brengen  bij mensen: hun invloed en impact en het gevoel van saamhorigheid dat zij creëren.

Ik heb me dan ook nergens méér thuis gevoeld dan in de Amsterdam waar ik jarenlang als PR-agent,  artiestenmanager en journalist een bekend gezicht was.

Niet alleen artiesten inspireren en fascineren me maar ook topondernemers en thought leaders als Oprah, Steve Jobs, Brené Brown of Prince Ea.

Ik geloof dat er in iedereen een Supastar zit.

Het is een keuze om je passie, talent en kennis in te zetten in de wereld.

Ik wil die mensen helpen die met hun visie de wereld mooier of beter willen maken: van expert naar thought leader.

Als je het mij vraagt, is thought leadership het hoogst haalbare in je ontwikkeling als ondernemer of kennis-expert.

Ben je er klaar voor om meer invloed te hebben en meer levens te veranderen?

Ik begeleid je stap voor stap in jouw thought leadership.

De mastermind is een jaarprogramma bestaande uit 9 stappen:

STAP 1

Presence & persona

Evalueren en versterken van je presence & persona om invloed en impact te creëren met jouw visie en boodschap met materialen als een Supastar bio, perskit, persklare site, fact sheets en meer.

STAP 2

Messaging & quotes

Ontwikkelen en verfijnen van kenmerkende verhalen en uitspraken die beklijven, gevatheid tonen en je boodschap overbrengen.

STAP 3

Opinie

Bepalen van je mening, standpunten, gespreksthema’s, argumenten en je tone-of-voice, stijl en vorm.

STAP 4

Originaliteit

Verpakken van trends, innovatieve ideeën en nieuwe concepten om het grote publiek te bereiken.

STAP 5

Controverse  

Voorbereiding op omgaan met controverse.

STAP 6

Cijfers & research

Gebruik van cijfers, feiten en case studies en het ontwikkelen van eigen data en research.

STAP 7

Free publicity, media-training en internationale PR

Middels mijn Supastar-formule leer je hoe je met gemak in de media komt en een veelgevraagde gast wordt die kennis deelt en commentaar geeft op ontwikkelingen in de markt. Ook deel ik hoe je internationaal PR krijgt bij media als Forbes,  Entrepreneur, Oprah’s O Magazine en Huffington Post.

STAP 8

Persfotoshoot

Je krijgt een fotoshoot aangeboden naar standaarden van de pers zodat je de beelden kunt gebruiken bij publicaties in de media.

STAP 9

TV-optreden in Stephanie’s Supastar Soul Sessions

Een optreden als mijn gast in mijn online TV-show die ik samen met jou tot in de puntjes voorbereid zodat jij jezelf (inter)nationaal kunt neerzetten voor het grote publiek. Het wordt een kort, krachtig interview à la The Oprah Show met als doel om je visie te delen, anderen te inspireren en jouw thought leadership te onderstrepen. Het gaat hier NIET om een commercieel interview en is tevens bedoeld om vlieguren te maken.

Vraag een gratis groeisessie aan

Dit programma is uitsluitend op aanvraag (invitation only) beschikbaar en is bedoeld voor:

 • Missie-gedreven (solo) ondernemers, visionairs, leiders, change makers, CEO’s en kennis-experts binnen bedrijven die thought leadership als strategie willen inzetten om exponentieel te groeien, relevant te blijven in de markt en het verschil willen maken in de wereld
 • Ondernemers die een goed lopend bedrijf hebben en hun visie en in house kennis willen delen met de wereld om een voorkeurspositie te verwerven bij klanten
 • Kennis-ondernemers en vakexperts die van hun managementboek een bestseller willen maken waar men niet over uitgepraat raakt
 • Ondernemers die graag de go-to-expert willen zijn voor de media en hun inzichten willen delen en commentaar willen geven op ontwikkelingen in de markt
 • Ondernemers met buitenland plannen die daar een autoriteit willen worden of ondernemers die al internationaal ondernemen en snel meer voet aan de grond willen krijgen
Stephanie Aukes, PR- en businesscoach

Succesverhalen

Lees de succesverhalen van Marcia, Nikolien, Shari en Melvin, allemaal ondernemers die regelmatig door de media gevraagd worden om mee te werken aan hun artikelen of radio- en televisie-items vanwege hun kennis, expertise en visie.

Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van diverse PR-bureaus wat mij als kleine ondernemer veel geld heeft gekost en helaas vaak niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Daarom wilde ik graag mijn eigen PR gaan doen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik mijn zelfbedachte producten ook het beste zelf kan promoten. Alleen kende ik de kneepjes van het vak nog niet. Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze helpt mee met het schrijven van de berichten aan journalisten en leert je hoe je dit zelf zonder haar hulp ook kunt blijven doen, voor in mijn geval nieuwe producten in mijn webshop met gezondheidsproducten voor kinderen. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad. Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon een programma bij haar gaan doen!

Marcia Korenhof, kinderaromatherapeut en webshopeigenaar Aromakids.nl

Door de begeleiding van Stephanie Aukes heb ik de taal van de media leren spreken. Daardoor weet ik nu wat voor de media interessant is en wat niet, wanneer en hoe ik de media het beste kan benaderen, hoe ik om ga met interviews, hoe journalisten en redactie mij kunnen vinden en hoe ik een relatie met hen opbouw. Concreet heeft mij dit diverse artikelen in regionale en landelijke dagbladen opgeleverd, ben ik als coach voor werkende moeders in diverse bladen te zien geweest. Ook blog ik nu voor een landelijk magazine voor moeders. Daarnaast weten journalisten mij nu ook te vinden voor commentaar op actualiteiten. Zie hier een overzicht van de free publicity: http://www.momsandmore.nl/over/in-de-media

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken in plaats van dat een PR-bureau het voor je doet. Hierdoor kan ik nu na het volgen van je programma de ingeslagen weg ook zelf belopen.

Ik raad ambitieuze ondernemers aan dit programma van Stephanie te doen! Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten!

Nikolien Martina-Doorenbos , Momsandmore.nl

De samenwerking met Stephanie Aukes heeft mij zeer concrete zaken opgeleverd: een boekdeal, meer naamsbekendheid, een interview in Santé magazine, twee keer een publicatie op Vrouw.nl (Telegraaf), artikelen op diverse websites en er staat een interview met Libelle gepland. Stephanie’s uitleg en onderbouwing hoe je de media kunt bereiken en haar grote netwerk hebben mij de doorslag gegeven om met haar samen te werken. Prettig vond ik haar luisterend oor, enthousiasme en motiverende woorden. Ik beveel haar van harte aan aan iedereen die meer naamsbekendheid wil en zijn/haar bedrijf naar een hoger plan wil tillen!

Shari Bhattoe, eventstyliste

Stephanie Aukes heeft EuroCollege succesvol geholpen om in de media te komen. Door haar aanpak verscheen al snel een groot artikel in Financieele Dagblad over het feit dat wij niet geloven in laptops of iPads in de les. Later volgde ook een pagina-groot interview in de Volkskrant. Dit leidde tot een interview bij Pauw & Witteman tegenover Maurice de Hond. Het nieuws bereikte ook België waar Knäck en het Belgisch Nieuwsblad mij interviewde over de succesvolle aanpak van onze particuliere school. Daarnaast verschenen er onder meer nog artikelen in diverse regionale dagbladen, het CNV Onderwijsblad, de Telegraaf en was ik te gast bij RTV-NH, RTV-Rijnmond en BNR nieuwsradio. De naamsbekendheid van EuroCollege is door Stephanie’s aanpak enorm vergroot.

E. van de Walle, directeur EuroCollege

Stephanie is een kei in haar vak. Zij heeft mij en mijn business partner vijf maanden begeleid met het doel meer free publicity te krijgen, onze relaties met journalisten uit te breiden en de naamsbekendheid van onze multiculturele business club The Other Network en The Other Businessman verkiezing te vergroten. Dat is goed gelukt en de samenwerking met Stephanie vonden wij uitermate prettig! Ik ben geïnterviewd door BNR Nieuwsradio en dagblad METRO, die een paginagroot interview plaatste. Daarnaast is ons netwerk en de verkiezing meerdere malen genoemd in het Algemeen Dagblad. Onder meer ook het Leidsch Dagblad deed uitgebreid verslag van The Other Businessman verkiezing. De winnaar van The Other Businessman werd geïnterviewd door radio FunX en bij Werken FM heb uitgebreid over de verkiezing verteld. Ook benaderde televisieprogramma Een Vandaag (Avro/Tros) mij als expert ‘multiculturele arbeidsmarkt’ en eigenaar van online job community, Young Global People. Zij interviewde mij over mijn ervaring en visie op de kansen voor multiculturele jongeren op de arbeidsmarkt. Ik kan Stephanie warm aanbevelen als media expert!

Melvin Tjoe Nij, directeur The Other Network

12 maanden Thought Leader Programma

Een combinatie van 1-op-1 coaching, live dagen, masterminds en hands-on feedback op jouw PR- en thought leadership materialen. Keuze uit twee varianten:

THOUGHT LEADER GOLD

 • 1-op-1 kick off dag

 • 8x (eens in de 6 weken) 1-op-1 telefonische call van 60 minuten

 • Ieder kwartaal (4x) 1-op-1 feedbackmoment per e-mail (bijvoorbeeld op je fact sheets, messaging, opiniestuk of persbericht)

 • 3x live dag in kleine groep. Inclusief: TV-optreden als mijn gast in Stephanie’s Supastar Soul Sessions, Interview- en mediatraining en persfotoshoot inclusief visagie + haar.

 • 8x (eens in de 6 weken) online groepsmastermind Q&A

 • Feedback & support in een besloten online groep van mij en andere deelnemers

 • Een jaar lang toegang tot online PR- en marketingprogramma’s:

 • Mijn #1 bestseller “Kraak de mediacode”

 • Succesvol Media-Interviews Geven

 • Alle thought leadership modules die gedurende het jaar vrijkomen

 • 3x (ieder kwartaal) 1-op-1 live of online dag en de mogelijkheid om samen te komen met jouw team

THOUGHT LEADER DIAMOND

 • 1-op-1 kick off dag

 • 8x (eens in de 6 weken) 1-op-1 telefonische call van 60 minuten

 • Ieder kwartaal (4x) 1-op-1 feedbackmoment per e-mail (bijvoorbeeld op je fact sheets, messaging, opiniestuk of persbericht)

 • 3x live dag in kleine groep. Inclusief: TV-optreden als mijn gast in Stephanie’s Supastar Soul Sessions, Interview- en mediatraining en persfotoshoot inclusief visagie + haar.

 • 8x (eens in de 6 weken) online groepsmastermind Q&A

 • Feedback & support in een besloten online groep van mij en andere deelnemers

 • Een jaar lang toegang tot online PR- en marketingprogramma’s:

 • Mijn #1 bestseller “Kraak de mediacode”

 • Succesvol Media-Interviews Geven

 • Alle thought leadership modules die gedurende het jaar vrijkomen

 • 3x (ieder kwartaal) 1-op-1 live of online dag en de mogelijkheid om samen te komen met jouw team

Meer succesverhalen

Michiel Werkman en Harriët Verkoelen zijn beide ondernemers die vaak in de media staan vanwege hun scherpe blik, mening en expertise.

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure in de verschillende media (radio, gedrukte pers en TV) opgeleverd. Onder meer een interview bij Nieuwsuur, het Financiële Dagblad en aandacht in diverse regionale kranten. Indrukwekkend waren het snel geregelde interview bij BNR en de nadrukkelijke exposure op Spout. De media contacten bieden mij nu ook voor mijn opdrachtgevers relevante extra ‘lijntjes’ met (onderzoek)journalisten. Uiteraard merkte ik een fikse toename in de verkoop van mijn boek ‘Rotbanken’ en afgeleid daarvan bekendheid uitmondend in boekbesprekingen, een concrete consultancy opdracht en verschillende leads. Ik heb Stephanie van harte aan meerdere ondernemers aanbevolen en dat zal ik zeker blijven doen. De geleverde prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies!

Michiel Werkman, Michiel Werkman, auteur Rotbanken en voormalig zakelijk bankier

De media-aandacht bij onder meer Editie NL (RTL4), Telegraaf, FD, Flair, Vrouw Magazine, De Gelderlander, Tijd voor Max (Omroep Max), Metro, Vrouwflits, Voeding.nu en Vrouw.nl heeft gezorgd voor een grote stijging in de verkoop van mijn boeken, veel meer bezoekers op mijn website en nieuwe klanten voor mijn online dieetbegeleiding en in mijn diëtistenpraktijk. Door Stephanie’s begeleiding is het nu zelfs zo dat de media mij belt als zij op zoek zijn naar een expert op het gebied van voeding, diabetes en afvallen!

Harriët Verkoelen, diëtist, diabetesdeskundige en auteur

Stephanie helpt je een BN’er te worden!

Jolanda van Henningen, Vrouw en Haar Netwerk

Zit er een thought leader in jou? Let’s talk!

Wil jij een uitnodiging ontvangen voor dit ‘invitation only’ programma? Vraag een vrijblijvende groeisessie aan om jouw groeipotentie te bespreken en om te kijken of je een match bent voor dit programma.

Ja, ik heb interesse in dit programma