Wil je knallen met je business en écht naar de next level van succes komen? 
Graag help ik je in één keer goed op weg met mijn gratis online training:
7 PR-strategieën om gratis publiciteit te krijgen (wat geloofwaardiger is dan adverteren) die inmiddels duizenden ondernemers gevolgd hebben.

Bij Matthijs of Humberto aan tafel
Je zult zeker niet de eerste zijn die na het webinar gratis publiciteit scoorde: een ondernemer vertelde zelfs dat mijn tips geholpen hebben om bij Humberto aan tafel te komen. Daar doe ik het voor :-)

Klik hier voor meer info en aanmelden voor dit gratis webinar.

Nog meer free publicity bewijs zien?

Ik gun jou net als bijvoorbeeld Alexandra Maris (AlexandraMaris.nl), een deelnemer van mijn online programma Kraak de mediacode, dat je free publicity scoort voor je business. Alexandra regelde zelfs media-aandacht voor haar school!

Zie de screenshot hieronder van de post die Alexandra in de besloten Facebookgroep van het programma deelde (met toestemming van haar deel ik hem met je). Daarnaast regelde Alexandra tot nu toe gratis publiciteit in: de Telegraaf, Metro, Katholiek Dagblad, Trouw en Radio 1. Dat wil jij toch ook?

Hoe je gratis publiciteit krijgt voor je business

Bedenk wat dit soort free publicity voor jou kan betekenen: voor je business en je expertstatus. Gebruik het op je website, social media én om die felbegeerde klant binnen te halen.

Je wordt door media-aandacht meteen een stuk geloofwaardiger én aantrekkelijker voor potentiële klanten waardoor ze sneller “JA” zullen zeggen op je aanbod.

Ik deel tijdens het webinar 7 van mijn beste PR-ideeën zodat je ontdekt hoe ook jij waardevolle free publicity kunt scoren.

Klik hier voor meer info en aanmelden voor deze gratis training.

Ik kijk er naar uit je tijdens het webinar te spreken.

Groet,

Stephanie

P.s. Mocht je denken dit webinar ook interessant is voor een vriend, vriendin of kennis, stuur deze post dan gerust toe of deel hem op social media.