Dit jaar ben ik wederom gevraagd als één van de sprekers tijdens de Dag van de ZZP’er. Dit jaar is het op zaterdag 7 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort . Vorig jaar vertelde ik over free publicity, dit jaar ga ik tips delen hoe je van je verkoopwebinar een succes maakt. Webinars hebben namelijk echt voor een doorbraak in mijn business gezorgd. Ben je er ook bij?

Je kunt via deze link een gratis ticket bestellen:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dag-van-de-zzper-2018-incl-uitreiking-foty-awards-2018-33333242626?discount=Stephanie-Aukes

Van NS-Business Card, de hoofdsponsor, krijg je een gratis retourticket naar de locatie. Geen reden om niet te komen dus ;-)

Meer over het programma van die dag, lees je hier:
https://dvdzzp.nl

Dit is de omschrijving van mijn talk:

Een webinar als klantenmagneet
Ontdek de kracht van een ijzersterk webinar dat je klanten oplevert

Het geven van webinars kan een topbeslissing zijn voor jouw business. Maar… dan moet je het wel goed doen! Stephanie Aukes geeft een seminar over hoe je het perfecte webinar opzet. Hoe verkoop je jouw verhaal en wat maakt een webinar interessant? Stephanie deelt haar ervaringen en laat zien hoe een webinar als klantenmagneet gaat werken voor jouw bedrijf.

Hoop je 7 april te zien. Als je erbij bent, laat me dat dan even weten in een reactie hieronder. Leuk om naar je uit te kunnen kijken.

P.s. Binnenkort lanceer ik een gratis mini-workshop over personal branding & positionering. So, be on the look out!

Groet,

Stephanie