Blog jij al als expert op je vakgebied? Zoals je gemerkt heb, blog ik vaker en begin ik het ook enorm leuk te vinden. Het levert me enthousiaste reacties op en het helpt me ook om nieuwe klanten te bereiken. 

Jessie van Loon van BloggendeOndernemers.nl reageerde op één van mijn blogs en vroeg of ze me mocht interviewen over free publicity en bloggen. Natuurlijk!

Wil je een aantal PR- en blogtips waar je direct mee aan de slag kunt? Bekijk dan dit video-interview.

P.s. A.s. dinsdag 23 mei geef ik om 10 uur een gratis online masterclass van ca. 60 minuten over publiciteit. Wil je praktische tips krijgen om direct free publicity te kunnen scoren voor je business? Meld je dan hier gratis aan.

Wat is jouw ervaring met bloggen? Waarom blog jij en wat levert het je op? Laat het weten in een comment!