Heb je een (groter) bedrijf met innovatief of baanbrekend nieuws?
Voor (grotere) bedrijven die free publicity willen krijgen voor bijzonder nieuws, bijvoorbeeld de lancering van een vernieuwende app, kan ik of één van mijn partners, het PR-management van je gehele PR-campagne doen. Zowel landelijk als regionaal. Ook losse persberichten schrijven en versturen behoren tot de mogelijkheden.

Waarom samenwerken met mij?
Mijn kracht ligt in het ontdekken en creëren van nieuwswaarde voor bedrijven. De media benaderen met een perfect afgestemde boodschap per medium die journalisten enthousiast maakt! Daar heb ik +10 jaar ervaring mee en écht gevoel voor als afgestudeerde in communicatie management en (hoofd)redacteur van diverse offline en online media te zijn geweest. Mijn klanten verschijnen daardoor bij media als Pauw, RTL Late Night, Editie NL, Nieuwsuur, Tijd voor Max, BNR, Knäck, Libelle, Flair, Linda, Santé, Metro, Spits, Sprout, Management Team, Telegraaf, FD, Volkskrant, Trouw, Vrouw.nl en nog veel meer!

Heb je interesse in een samenwerking en wil je meer weten over free publicity voor jou business? Boek een gratis 15 minuten consult met mij!