Ben je trainer, coach, adviseur, spreker, auteur, solo-ondernemer, kleine ondernemer of start-up?
Speciaal voor jou heb ik de VIP-dag In 1 dag PR-expert en het Supastar free publicity 5 maanden programma ontwikkeld. De media is voor hun verslaggeving en verhalen altijd op zoek naar deskundigen. Aan de hand van mijn succesvolle PR-formule, leer ik je hoe je een expert wordt die de media graag uitnodigt.

Waarom samenwerken met mij?
Mijn kracht ligt in het ontdekken en creëren van nieuwswaarde voor bedrijven. De media benaderen met een perfect afgestemde boodschap per medium die journalisten enthousiast maakt! Daar heb ik +10 jaar ervaring mee en écht gevoel voor als afgestudeerde in communicatie management en (hoofd)redacteur van diverse offline en online media te zijn geweest. Mijn klanten verschijnen daardoor bij media als Pauw, RTL Late Night, Editie NL, Nieuwsuur, Tijd voor Max, BNR, Knäck, Libelle, Flair, Linda, Santé, Metro, Spits, Sprout, Management Team, Telegraaf, FD, Volkskrant, Trouw, Vrouw.nl en nog veel meer!

Heb je interesse in een samenwerking en wil je meer weten over free publicity voor jou business? Boek een gratis 15 minuten consult met mij!