De afgelopen maanden heb ik op veler verzoek een online media training ontwikkeld. Ik wil ondernemers namelijk niet alleen bijstaan met het succesvol genereren van free publicity, ik wil ook dat zij succesvol zijn in het geven van media-interviews.

Dat je zelfverzekerd bent en (redelijk) ontspannen interviews geeft. Op die manier haal je ook echt het het meeste uit je free publicity campagne.

Wil je me helpen? Ik wil namelijk graag met je checken of ik alle informatie in de training heb zitten die belangrijk is voor jouw als ondernemer. Ik wil geen enkele vraag die je wellicht hebt, gemist hebben. Dus mijn hoofdvraag aan jou:

Wat zou jij graag willen leren over het geven van succesvolle media-interviews? 

Zou je daarover een korte vragenlijst met 3 vragen willen beantwoorden?

Onder de inzendingen verloot ik een telefonische nieuwswaardesessie van 30 minuten met mij. Tijdens deze sessie kijk ik naar de nieuwswaarde van je business en geef ik je tips hoe je nieuwswaarde kunt creëren zodat je gratis publiciteit kunt scoren. Klik HIER om naar de korte vragenlijst te gaan.

Ik ben erg benieuwd naar je antwoorden! Alvast dank voor de moeite.