Webinar workshop in Eindhoven

Op 1 februari a.s. geef ik in Eindhoven een live workshop over klantwervende webinars. Deze workshop is bedoeld voor een kleine, exclusieve groep ondernemers die aan de slag wil met het geven van webinars óf meer resultaat willen behalen uit de webinars die ze al geven. 

Loop jij voorop in jouw markt?

Ben je een ondernemer die voorop wil lopen in zijn/haar markt en wil je de mogelijkheden die het internet je biedt, benutten om meer klanten te krijgen?

90% van mijn omzet van dit jaar heb ik te danken aan het geven van gratis webinars ofwel online seminars. Een geweldige klantenmagneet!

Webinars staan, volgens het Content Marketing Institute, zelfs op de tweede plaats van meest effectieve contentmarketingstrategieën onder marketeers in Amerika.

Als je in Nederland met webinars start, loop je voor op de massa. Je bent dan een zogenaamde ‘early adopter’.

In deze exclusieve workshop deel ik mijn ervaring in het geven van webinars. Omdat ik de groep klein wil houden, is de beschikbaarheid van een plek in de workshop wel beperkt.

Uit de resultaten van de enquête die ik je vorige week aan relaties stuurde, blijkt, dat er vooral behoefte is aan het perfecte webinarscript: hoe maak je een webinar dat authentiek is én verkoopt?

Daarom wil ik tijdens deze workshop focussen op het maken van een klantwervend webinarscript. Hieronder lees je er alles over:

Workshop ‘Het perfecte webinarscript’ 

Wat levert de webinar workshop je op?

Mijn doel is dat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een opzet van het voor jouw perfecte webinar én een concreet actieplan om je perfecte script verder af te maken.

Als je al eerder webinars gegeven hebt, of je heb al een concept webinarscript liggen, dan gaan we dat script nóg veel beter maken.

Wat komt er aan bod tijdens de workshop?

– Het onderwerp inclusief killer titel voor je webinar bedenken

– Een goed beeld van de kennis die je wilt gaan delen
(de waarde die je geeft)

– Ik deel de perfecte opbouw met je (wat ik geleerd heb van de
guru’s en voor mij heel goed werkt) zoals o.a: hoe schakel
je van de ‘kenniscontent’ over op een natuurlijke en
aansprekende manier over op het verhaal van je (betaalde)
aanbod, zonder dat het dus ongemakkelijk voelt

– Je (betaalde) aanbod bepalen

– Hoe werf je (de juiste) deelnemers voor je webinar?

– Hoe kies je jouw webinarsoftware partner en hoe maak je een vliegende start met de techniek?

Wat krijg je als je meedoet?

•  Live workshop van 10.00 – 16.00 uur op 1 februari a.s. in
Eindhoven op een locatie op loopafstand van een NS-station
en ik zorg ook dat je goede (voordelige) opties hebt om te parkeren.
Uiteraard inclusief een overheerlijke lunch, koffie, thee en lekkers.

•  Werkboek ‘Het perfecte webinarscript’

•  Follow up webinar met de groep om al je vervolgvragen te
kunnen stellen

•  50% korting op het online programma over webinars dat ik
aan het voorbereiden ben

Dat is nog niet alles, ik heb nog twee interessante extra’s voor je:

Bonussen

Bonus 1. De eerste 3 aanmeldingen bied ik een telefonische/Skype 1-op-1 coachingsessie van 30 minuten aan.

Bonus 2. Je kunt lid worden van besloten Webinar Supastar Business Community op Facebook om te kunnen sparren en connecten met andere ondernemers die webinars (willen gaan) geven.

 

Stephanie Aukes PR-expert, webinar expert, personal brand positioning expert

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Aukes en ik ben expert op het gebied van PR. Doordat webinars voor mij enorm werken in het aantrekken van klanten voor mijn online programma’s, wil ik mijn kennis graag met andere ambitieuze ondernemers delen. Veel ondernemers worstelen met een goed script dat écht klanten aantrekt of weten niet waar ze moeten beginnen in het opzetten van een succesvol webinar. Laat mij je aan de hand nemen. Let’s do this together!

Dit is alleen voor mensen die…

Deze workshop is echt alleen voor jou als je iemand bent die voorop wil lopen in zijn/haar markt én je iemand bent die online meer klanten wil werven. Als het jouw droom is om online succesvol te zijn met webinars, dan past deze workshop perfect bij je en nodig ik je van harte uit om je aan te melden. Klungel niet (langer) aan, maar maak in 1x een goed webinarscript.

Let op: ik wil deze eerste workshop met een kleine, exclusieve groep gaan doen. Er is dus slechts beperkt plaats. 

De interesse in de workshop is groot, dus ik verwacht dat het snel vol loopt. Wil je je plek bemachtigen en óók kans maken op de gratis 1-op-1 sessie met mij, neem snel contact met me op.

Ja, ik doe mee met de webinarworkshop
‘Het perfecte webinarscript’:

Update: Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop, maar heb je interesse in een volgende workshop of behoefte aan specifieke support, stuur me gerust een mailtje via de contactpagina of vraag direct een telefonische kennismaking aan.

Groet,

handwriting-fonts