My Title

Werk Met Mij

Werk Met Mij2018-07-02T17:56:34+00:00

FREE PUBLICITY & POSITIONERINGS CONSULTANCY

In 1 dag PR-expert: een 1-op-1 dagtraining met Stephanie maar ook te boeken als incompany training. In 1 dag leer je alle basics om free publicity in de media te krijgen (kranten, magazines, online, radio en tv). Je maakt een PR-aanvalsplan waardoor je direct na afloop succesvol media-aandacht kunt genereren voor je business. Ook weet je wat nieuwswaarde heeft, en kunt dit keer op keer herkennen in je organisatie of zelf creëren.

Exclusieve PR-support voor start ups & MKB: Stephanie begeleid je 3 maanden lang als persoonlijke PR-adviseur om free publicity in de media te krijgen. Of het nu gaat om persaandacht in de regio, of landelijk of tot in België. Drie maanden lang heb je je Stephanie als PR-adviseur op zak om zoveel mogelijk media-aandacht te genereren.

Supastar 5 maanden programma: Stephanie begeleid ZZP’ers die de go-to-expert op hun vakgebied willen worden: de nieuwe Oprah, Jamie Oliver, Sonja Bakker of bijvoorbeeld Tony Robbins, in het profileren van zichzelf als Supastar. Niet alleen helpt Stephanie bij een scherpe positionering, uiteraard wordt ingezet op maximale media-aandacht om de autoriteit van de expert te onderstrepen en een groot publiek te bereiken.

Nieuw! Het perfecte webinarscript: Stephanie heeft veel ervaring met het geven van verkoopwebinars. Zij heeft daarom een dagtraining ontwikkeld over het opzetten van het perfecte webinarscript. Een webinar valt of staat met een steengoed script: of je verkoopt of niet. Deze training is zowel 1-op-1 als incompany te boeken.