Logo Vrouwenindemedia.nlOp vrijdag 30 maart a.s. geef ik vanuit  het succesvolle platform Vrouwenindemedia.nl de workshop “De weg naar Free Publicity” in Amsterdam. De site heeft als doel de zichtbaarheid van vrouwen in de media te verbeteren. Ik ben gevraagd om de workshops in Amsterdam en Den Haag te verzorgen. De eerste workshop is in Amsterdam. De datum voor Den Haag volgt nog. De site richt zich op vrouwen, maar mannen zijn ook van harte welkom de workshop te volgen.

Datum: vrijdag 30 maart 2012, 14:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Amsterdam
Aantal deelnemers: maximaal 15 personen
Trainer: Stephanie Aukes, Supastar-pr
Investering: 200 euro excl. btw
Supporter van Vrouwenindemedia.nl? Dan betaal je 150 euro excl. btw

Hoe denkt een journalist? Wat is nieuwswaarde? Hoe zorg je ervoor dat je gevraagd wordt voor interviews? In de workshop worden alle do’s en don’ts behandeld. Als jij klaar bent voor publiciteit maakt deze workshop de weg voor je vrij.

“Ik adviseer ieder de workshop te bezoeken, zodat je weet hoe de media te laten weten dat je bestaat en wat je doet.”
Marijke Huisman

“De workshop “De weg naar free publicity” heeft mij goed inzicht gegeven hoe ik mijn bedrijf onder de aandacht kan brengen in de media en daarmee onder mijn (potentiele) klanten. Door de praktische opzet van de workshop kan het geleerde direct in de praktijk toegepast worden en door de kleine groep waarin de workshop gegeven wordt is er voldoende ruimte voor iedereen om aan haar eigen media plan te werken. Kortom een aanrader voor iedere vrouwelijke ondernemer die zich wil laten zien!”
Miranda Broeren

“Een echte aanrader als je meer wilt weten over hoe je de media kunt bereiken.”
Carine Vos

Klaar voor een succesvolle persbenadering?
Schrijf je dan vandaag nog in!