My Title

Summerschool workshop “Scoren met gratis reclame in komkommertijd” & waarom komkommertijd de perfecte periode is voor free publicity

Deze zomer organiseer ik een exclusieve summerschool workshop “Scoren met gratis reclame in komkommertijd” op 3 juli. Je leert in 1 dag hoe je de media kunt overtuigen gratis publiciteit te geven aan jouw bedrijf. Je leert welke media jouw doelgroep bereikt en gaat naar huis met een media-aanvalsplan om je eerste free publicity campagne te lanceren. Dit kan je tienduizenden euro’s aan gratis media-aandacht opleveren. Vergeet duur adverteren en ontdek de kracht van free publicity. Bouw geloofwaardigheid en vertrouwen op bij je klant, vergroot je naamsbekendheid en trek sneller en meer klanten aan. Graag nodig ik je uit om deel te nemen aan deze 1-daagse workshop. 

In deze PR tips & tricks editie vertel ik je graag meer over de summerschool en deel ik met je waarom komkommertijd dé ideale periode is om aan de slag te gaan met free publicity ofwel gratis reclame voor jouw bedrijf.

5 redenen waarom komkommertijd dé perfecte tijd is om gratis reclame te krijgen

• Jouw nieuws of verhaal wordt niet overschreeuwd door grote nieuwsgebeurtenissen. De politiek is op vakantie en de communicatie van veel bedrijven ligt stil. Benut deze kans om gratis aandacht te krijgen voor jouw bedrijf!

Tijdens de zomermaanden is er dus minder nieuws MAAR kranten moeten wel gevuld worden. Dus de media staat veel meer open voor jouw nieuws.

Zou je voorheen niet snel te media komen, dan lukt het je in komkommertijd wel. Sommige bedrijven lukt het zelfs op de voorpagina te komen, terwijl ze dat normaal niet zo snel zou lukken.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is maar 6,5% van de Nederlanders tegelijkertijd in het buitenland tijdens de zomermaanden. Dus je bereikt nogsteeds 93,5% van je klanten.

In komkommertijd heb je veel meer kans dat je waardevolle free publicity genereert voor jouw onderneming omdat journalisten meer tijd hebben voor jouw nieuws. En vergeet niet dat je zelf eindeloos kunt communiceren over jouw free publicity successen op social media kanalen als Twitter, Linkedin, Facebook en je website.

Voor wie is de summerschool workshop bedoeld?

De workshop “Scoren met gratis reclame in komkommertijd” is bedoeld voor iedereen die deskundig is op zijn vakgebied, zoals adviseurs, sprekers, auteurs, trainers, coaches als ook solo-ondernemers en kleine ondernemers die hun business willen promoten om hun naamsbekendheid te vergroten en meer sales te genereren.

Wat krijg je als je meedoet aan de summerschool?

• Je  leert via welke media jij je doelgroep het beste kunt bereiken; via welke magazines, blogs, kranten, radioshows en televisieprogramma’s.

• Je krijgt contactgegevens van redacties en journalisten die publiceren of items maken over jouw vakgebied

• Je leert welk onderwerp/nieuws je het beste in komkommertijd kunt pitchen zodat je maximale publiciteit kunt genereren

• Je gaat naar huis met een kant-en-klare e-mail voor redacties en journalisten zodat je daadwerkelijk gratis publiciteit voor jouw onderneming kunt genereren

• Tijdens deze workshop krijg je alles aangereikt om succesvol free publicity te genereren. Jij kan straks direct aan de slag met jouw PR-campagne!

Free publicity

Shari Bhattoe www.shaar.nl

Het mediasucces van eventstyliste en auteur Shari Bhattoe:
“De samenwerking met Stephanie Aukes heeft mij zeer concrete zaken opgeleverd: een boekdeal, meer naamsbekendheid, een interview in Santé magazine, twee keer een publicatie op Vrouw.nl (Telegraaf), artikelen op diverse websites en er staat een interview met Libelle gepland. Stephanie’s uitleg en onderbouwing hoe je de media kunt bereiken en haar grote netwerk hebben voor mij de doorslag gegeven om met haar samen te werken. Prettig vond ik haar luisterend oor, enthousiasme en motiverende woorden. Ik beveel haar van harte aan aan iedereen die meer naamsbekendheid wil en zijn/haar bedrijf naar een hoger plan wil tillen!” www.shaar.nl

Harriët Verkoelen www.harrietverkoelen.nl

Harriët Verkoelen, diëtist, diabetesdeskundige en boekauteur over free publicity:
“De media-aandacht bij onder meer Editie NL (RTL4), Telegraaf, FD, Flair, Vrouw Magazine, De Gelderlander, Metro, Vrouwflits, Voeding.nu en Vrouw.nl heeft gezorgd voor een grote stijging in de verkoop van mijn boeken, veel meer bezoekers op mijn website en nieuwe klanten voor mijn online dieetbegeleiding en in mijn diëtistenpraktijk. Door Stephanie’s begeleiding is het nu zelfs zo dat de media mij belt als zij op zoek zijn naar een expert op het gebied van voeding, diabetes en afvallen!” www.harrietverkoelen.nl


De workshoptrainer:
Stephanie Aukes van Supastar-pr is publiciteitsdeskundige en helpt ondernemers al 10 jaar succesvol met het genereren van media-aandacht op radio, televisie, print en online waardoor zij hun expertstatus vergroten, onweerstaanbaar worden voor klanten en meer business genereren. Stephanie’s klanten verschenen in media als: Telegraaf, Pauw & Witteman, Financieel Dagblad, Linda, Metro, Flair, BNR radio, AT5, SBS6, RTL4, VROUW Magazine, Trouw, Libelle, Viva, Sprout, DWDD, Radio 2 en Management Team en grote online platformen als Vrouw.nl, Nu.nl, Sante.nl en Chicklit.nl. Stephanie heeft onder meer gewerkt met bestselling boekauteurs, lifestyle experts, business coaches, trainers, radio- en televisiepresentatoren, goede doelen en ondernemers op het gebied van gezondheid.

Wanneer en wanneer?
Woensdag 3 juli 2013 van 10.00 – 16.00 uur bij Doppio Hilversum, ’s Gravenlandseweg 14, 1211 BS in Hilversum. Mocht je op deze dag niet kunnen, stuur me dan een e-mail. Bij veel aanmeldingen, organiseer ik wellicht een tweede workshop.

Bereikbaarheid
Je kunt parkeren onder het Centraal Station van Hilversum bij Switchpark stationsplein voor € 1,10 per uur. Maximaal dagtarief € 7,50. In 7 minuten loop je naar Doppio. Hetzelfde geldt natuurlijk als je met de trein aankomt op station Hilversum. Je kunt ook nog dichterbij parkeren (3 minuten lopen) bij City Parking garage voor € 1 per 40 minuten. Het maximaal dagtarief is € 8,50.

Investering?
€ 795 exclusief btw. Aanmelden kan via info(at)supastar-pr.com of via onderstaand formulier. Vermeld bij inschrijving s.v.p. de gegevens voor op de factuur. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een betaallink om het bedrag via iDeal te voldoen.

Schrijf je snel in want er is slechts plek voor 8 deelnemers! Mocht je op deze datum niet kunnen, laat het me dan ook weten. Bij veel aanmeldingen plan ik wellicht een tweede datum in.

By |2018-06-13T13:39:43+00:00June 5, 2013|PR Tips & Tricks|