Zo word je uitgenodigd voor een talkshow op tv of radio voor publiciteit

Droom je ervan om aan te schuiven bij een talkshow? Pauw, Koffietijd, M. of bijvoorbeeld Jinek? Of wil je liever eerst ervaren hoe het is om op de radio te komen, zoals bijvoorbeeld bij BNR?

Als jij de ambitie hebt om jouw stem te laten horen op de radio of TV, dan raad ik je aan om te zorgen voor een goede video op jouw website.

Zet hem prominent op je homepage en/of “over mij” pagina zodat journalisten jou kunnen zien en horen.

Voordat een journalist je uitnodigt voor een tv- of radioshow zullen zij namelijk eerst willen weten hoe je over komt.

Kom je goed uit je woorden?

Hoe zie je eruit?

Pas jij bij het idee dat zij hebben voor hun tv- of radio-item?

Journalisten zijn dagelijks op zoek zijn naar (ervarings)deskundigen en experts om mee samen te werken aan hun tv- en radio-items.

Die deskundige, dat kun jij zijn!

Journalisten Googlen ook en kunnen op jouw site terecht komen.

Als zij moeten kiezen tussen verschillende deskundigen, zullen ze veel eerder kiezen voor iemand die zich laat zien op video dan iemand zonder video.

Dankzij de video op jouw website, weten journalisten namelijk wat ze van jou kunnen verwachten.

Een video helpt daarnaast niet alleen journalisten om voor jou te kiezen, maar het helpt potentiële klanten ook om een idee te krijgen wie je bent.

Door een video hebben ze het idee dat ze je al een beetje kennen. En dat draagt bij aan hun beslissing om klant bij je te worden.

Heb jij al een video op je website?

Ik heb begin deze maand in samenwerking met videomaker Laura Elsman een nieuwe introductievideo gemaakt zodat potentiële klanten mij kunnen leren kennen zodat zij én journalisten kunnen denken: haar moeten we hebben!

Bekijk de introductievideo door hier te klikken. Scroll wat naar beneden om hem te zien. Hij staat op de pagina met info over mijn Big Business Summer live event dat ik op 28 juni organiseer zodat jij mij alvast wat beter kan leren kennen en het je helpt in je beslissing om erbij te zijn.